Logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Se våre bruktbiler, bobiler og campingvogner til salgs

Ønsker du å kjøpe en av våre bruktbiler, bobiler eller campingvogner vi har til salgs ?

Det finnes alltid et bredt utvalg av bruktbiler, bobiler og campingvogner til salgs hos Dinbruktbil.no til alle behov. Vi tilbyr en transparent og kundefokusert kjøpsprosess, uavhengig av kjøretøykategori.

Alle våre kjøretøy leveres som ferdig produkt dersom ikke annet er beskrevet i annonsen. Det vil si at kjøretøyet er nøye dokumentert ved NAF-test eller tilstandsrapport fra tredjepart. Nødvendige reparasjoner er utført av tredjepart i henhold til deres anbefaling med tanke på alder og kilometerstand. Service utføres etter behov i henhold til fabrikantens anbefaling, og EU-kontroll utføres dersom det er mindre enn 12 måneder før neste sjekk. Våre bruktbiler leveres med sommer- og vinterhjul i god stand og to nøkler.

Bilder av en rød Citroen C5

Vi i Dinbruktbil tilpasser den beste løsningen for deg og dine behov. Les mer om vårt tilbud under

  • Bruktbilgaranti: via våre samarbeidspartnere tilbyr vi inntil 3år/200 000km garanti på biler under 12 år, mot tillegg. Dette bidrar til at du som kunde kan senke skuldrene, og ikke bekymre deg over større uforutsette utgifter knyttet til ditt bilhold.

 

  • Innbytte av bruktbil, bobil eller campingvogn: Vi i Dinbruktbil.no tar innbytte i ditt kjøretøy ved handel hos oss. Basert på markedspris vil du motta et pristilbud før takst for din bruktbil. Dette kan benyttes som egenkapital. Vi tar oss av alle tekniske detaljer for å gjennomføre handelen sømløst for deg som kunde.

 

  • Finansiering: Vi i Dinbruktbil.no arbeider med flere seriøse aktører innen finansiering. AS Financiering, Santander og Nordea kan tilby finansieringsløsning for deg og din familie etter deres behov.

 

  • Forsikring: Vi tilbyr forsikring til konkurannsedyktige priser via våre samarbeidspartnere, If og Gjensidige.

Sjekk vårt utvalg av bruktbiler, bobiler og campingvogner til salg.

Her finnes oversikt over brukte biler, bobiler og campingvogner til salgs, eller på vei inn til oss.

Kjøpe bruktbil usett på internett

Dersom du ønsker å handle en av våre bruktbiler, bobiler eller campingvogner, men ikke har anledning til å ta turen til en av våre lokasjoner, kan vi gjennomføre hele kjøpsprosessen digitalt og transparent for deg som kunde. Vi tilbyr levering via våre samarbeidspartnere til hele Norge, om du bor i Trømsø, Trondheim, Oslo, Bergen, eller Stavanger, vi er der for deg. Vi tilbyr også å hente kunder som kommer utenbys fra ved nærmeste kollektivknutepunkt, tog, busstasjon eller flyplass. 

Vi er der for deg!

En bilder av en brun Citroen SUV

Ved kjøp av brukte biler, bobiler og campingvogner tilbyr vi løsning for hele kjøpsprosessen. Som kunde bidrar du med innspill til behovsanalysen, slik finner vi det riktige produktet for deg