Logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Selge din brukte bil, bobil eller campingvogn?

Hva behøver du å vite når din brukte bil, bobil eller campingvogn skal selges?

Å selge din bruktbil, bobil eller campingvogn, kan være utfordrende. Man kan selge kjøretøyet privat, gjennom en bruktbilforhandler eller via nettauksjon. Vi bistår gjerne med råd under denne prosessen.

Å selge bil privat kan være stressende, da du også står med reklamasjonsansvar i to år etter salget selv. Ved å selge direkte til bilforhandler, tar vi over hele reklamasjonsansvaret, og bistår med alle tekniske detaljer for å gjennomføre handelen.

Selge din brukte bil, bobil eller campingvogn til oss i Dinbruktbil.no?

Når du skal selge din brukte bil, bobil eller campginvogn til oss i Dinbruktbil.no, gjør vi salgsprosessen så sømløs og transparent som mulig. Hva enn årsaken måtte være for å selge ditt kjøretøy, bidrar vi til å finne en god løsning for deg. Vi sørger for at bruktbilhandelen blir så beleilig og forutsigbar som mulig.

En bilder av en kjøper av bil håndhilser med selger i bilforhandler, utsikt fra interiøret i bilen.

Ønsker du heller å gjøre et innbytte av din bruktbil? Vi finner den perfekte bilen i samråd med deg

Les mer om hele kjøpsprosessen og våre tilbud

Velger du å selge din brukte bil, bobil eller campingvogn til oss, behøver vi følgende informasjon.

  • Kjøretøyets registreringsnummer
  • Kilometerstand
  • Motor og gir
  • Oversikt over viktigste utstyr
  • Dokumentasjon på service og annet relevant vedlikehold

Basert på denne informasjonen, mottar du et uforpliktende tilbud på din bil før tilstandsrapport. Dersom tilbudet vekker din interesse, ordner vi et tidspunkt for tilstandsrapport hos NAF, eller en av våre samarbeidspartnere. Mangler avdekt ved denne testen, vil komme til fratrekk i endelig pris på ditt kjøretøy.

Dersom du ikke er tilfreds med endelig pris, finnes det anledning for å gå fra avtalen. Eneste kostnaden vil være tilstandsrapporten, som betales direkte til verkstedet. Du vil selvsagt kunne beholde denne for fremtidig bruk.

Få et uforpliktende tilbud på ditt kjøretøy i dag!