Logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Våre partnere

Møt våre samarbeidspartnere

Vi prioriterer respekt, tillit og gjennomsiktighet i alle ledd av vår forretning. For å få til at våre produkter skal nå våre standarder hva angår service, kvalitet, effektivitet og tillitt, kjøpes de fleste tjenester inn fra eksterne leverandører. Tilstandsrapporter, reparasjoner, EU-kontroller, lakkering, med mer settes ut til våre dyktige samarbeidspartnere ved begge avdelinger.

Bilde av folk som gir hi5 i teamet

Hvorfor velger vi ekstern ekspertise?

Ved å benytte ekstern ekspertise for tjenester nødvendig i forbindelse med salg av bruktbil, bobil og campingvogn, kan vi sette focus på vår kjernetjeneste – innkjøp, salg, service og support i forbindelse med bruktbilsalg. I tillegg kan vi på denne måten forsikre oss om at våre produkter er grundig kontrollert, og nødvendige reparasjoner er utført av uavhengig tredjepart. En sikkerhet både for deg som kunde og oss.

Det er dette vi mener når vi sier, «ferdig produkt», du som kunde kan senke skuldrene, og være sikker på at dine interesser er ivaretatt ved ferdigstilling av ditt produkt. Ingen snarveier er tatt, «Tillit i førersetet».

En bilde av en mann gir bilnøkkelen sin til en kvinnelig salgssjef for innbytte av bilen.
Logo til Carprotect

Vår samarbeidspartner innen garanti

CarProtect er vår samarbeidspartner innen garantier, og tilbyr den beste garantiløsningen for deg som velger å gjøre din handel hos oss.

Med hovedsete i Rykkinn i Bærum, betjener CarProtect bilforhandlere og verksteder over hele landet. Med teknisk kompetanse og erfaring fra bilbransjen siden 1980 og frem til i dag, står deres teknikere klare til å tilby deg rask og effektiv service både i innland og utland.

Logo of Eidanger Auto

Eidanger Auto AS - Ditt lokale bilverksted i Porsgrunn

Det familieeide selskapet, ble etablert av Ole Bjørn Schia og Lars Andreas Schia 2009, med mål og visjonen om å kunne være en tilbyder av et bredt spekter av tjenester og førsteklasses service.

Eidanger Auto AS forplikter seg til å levere en sømløs og trygg opplevelse for deres kunder og samarbeidspartnere. Som et offentlig godkjent og autorisert verksted, står kvalitet alltid i fokus. I kulissene finner du et dedikert team av erfarne mekanikere, som står klare for å hjelpe deg!

Deres ekspertise består av diagnosering og feilsøking av motorer, bremser og understell, drivstoffsystemer og elektriske systemer.

Vi forplikter oss til våre eksisterende kunder og deres behov, og på den måten sørger vi også for å levere den beste servicen og verdien for pengene. Derfor har vi kun et begrenset tidsvindu for mottak av henvendelser fra nye kunder.

JA Smart Rpair logo

Ja Smart Repair AS i Skien

Den lille familieeide bedriften fokuserer på estetikken ved kjøretøyet, og retter opp i bulkeskader, steinsprut, parkeringsskader og mer, slik at ditt nye kjøretøy vil være på sitt beste ved overtagelsen