Logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Våre verdier – å forplikte oss til våre kunder

Hos Dinbruktbil.no dedikerer vi oss til mer enn bare å selge brukte biler, bobiler og campingvogner, vi forplikter oss til å etablere og følge standarder for integritet, kvalitet og kundeservice i bruktbilbransjen. Vi opprettholder verdiene som danner grunnlaget for vår identitet og veileder hver interaksjon. 

Integritet og åpenhet

Hos oss er integritet og åpenhet to viktige prinsipper i ethvert møte med våre kunder og samarbeidspartnere. Ærlig og klar kommunikasjon er for oss en grunnpilar kjøpsprosessen. Vi har derfor stor tro på å legge alle kortene på bordet ved et salg gjennomført av oss. Enten du vil kjøpe en bruktbil, bobil eller campingvogn, er du garantert å få med deg en omfattende tilstandsrapport og kjøretøyets historikk. Som kunde hos oss skal du føle deg helt trygg på at får det du kjøper, dette har gjort oss til et troverdig navn innen bruktbilsalg i Norge.

Kvalitet og pålitelighet

Vi ønsker at du som kunde skal være sikker på at vi forstår dine ønsker og behov. Dette er grunnen til at kvalitet ligger i kjernen av vårt konsept. Hvert kjøretøy vi har hos oss, blir nøye inspisert for å møte dagens standard. Våre garantier for bruktbil, bobil og campingvogn tilbyr tryggheten du trenger, og sikrer at kjøretøyet ikke bare er klart for veien, men også innebærer et støtteapparat for deg som kunde etter handelen.

Kundetilfredshet

Å kjøpe et kjøretøy er en betydelig avgjørelse for mennesker flest. Derfor er våre tjenester skreddersydd til å møte dine varierte behov og krav. Enten du kjøper en bruktbil for bykjøring eller til andre formål, ønsker vi å tilby en hyggelig kjøpsopplevelse. Vi er stolte av vårt engasjement, som strekker seg utover salg og garanterer beskyttelse av din tilfredshet. 

En partner du kan stole på

Ved å velge oss vil du oppleve et partnerskap som setter deg i fokus. Vi er ikke bare en bilforhandler, men en partner som sikrer deg det beste kjøretøyet etter dine behov, livsstil og budsjett. Med to butikker, Porsgrunn og Klepp, gjør vi servicen vår tilgjengelig over hele landet, enten du bor i Tromsø, Trondheim, Oslo, Bergen eller Stavanger. Vi er dine lokale eksperter 

Les også hva våre kunder og tilbakevendende kunder har sagt om oss