Logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Velkommen til Dinbruktbil.no – din pålitelige bruktbilforhandler

Tillit i førersetet

Dinbruktbil er en bruktbilforhandler som ble stiftet i utgangen av 2015. Vi har siden gjort oss bemerket i bruktbilmarkedet, ved å tilby en transparent og pålitelig tjeneste. Dette gir deg som kjøper trygghet ved kjøp av bruktbil. Siden sin beskjedne oppstart som lokal bruktbilforhandler, betjener Dinbruktbil i dag kunder over hele landet med lokaler i Porsgrunn og Kleppe.

Vi tilbyr også levering over hele landet, inkludert Tromsø, Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger.

Bilde av et ratt i en bil på nært hold, høyhastighetskjøring på veien.

Vi har forpliktet oss til å tilby deg en trygg og transparent handel av bruktbil, og vi jobber hardt for å oppfylle dette løftet hver dag .

I Dinbruktbil.no kan du kjøpe bruktbiler, bobiler og campingvogner

Som en familiedrevet bruktbilforhandler, er vi dedikert til å perfeksjonere hele kjøpsprosessen for våre kunder. Uavhengig av om du er på utkikk etter en brukt bil, bobil eller campingvogn, er vårt mål å levere tjenester som kombinerer kvalitet og trygghet med transparent biltilstand og prising. På denne måten sørger vi for en tillitsfull og lettvint kjøpsprosess.

Vi ønsker å gi våre kunder en problemfri, sømløs og tilfredsstillende brukthandel, uavhengig av behov og erfaring. 

Hva du bør vite når du handler ditt neste kjøretøy fra Dinbruktbil.no

Når vårt mål er å tilby en transparent kjøpsprosess for våre kunder, innebærer dette  at alle våre brukte biler, bobiler og campingvogner skal imøtekomme  spesifikke krav til standard og historikk. Kravene vi stiller inkluderer detaljerte tilstandsrapporter, dokumentasjon på utført arbeid, og omfattende bruktbilgarantier tilpasset hvert enkelt bilprodukt. Du som kunde skal derfor kunne senke skuldrene, og være trygg på at en handel med oss innebærer service før og etter kjøp, samt en verdifull og økonomisk totalpakke for ditt nye kjøretøy.

En bilde av Smilende par sitter i forsetet på en ny bil.

Velg Dinbruktbil.no som leverandør av din neste bruktbil – for en pålitelig og transparent opplevelse, som setter dine behov i førersetet.